Prins Svart släpper snart sin nya skiva och jag är mycket glad över att få sjunga på en av låtarna. 

Woodstock Dalhalla

OBS! Framflyttat till nästa sommar.Inför 50-årsjubileumet av WOODSTOCK – världens första stora rockfestival – genomförde åtta legendariska svenska artister en hyllningsturné hösten 2019. En turné som trotsade all beskrivning av succé; utsålda konserthus, fantastiska recensioner och stående ovationer av en hängiven och gedigen publik.

Nu kommer fortsättningen; WOODSTOCK DALHALLA, WOODSTOCK HASSLÖ och WOODSTOCK GILLBERGA STENBROTT. Låtarna, stämningen, historien flyttar in på Dalhalla fredag 10 juli, Hasslö 11 juli och Gillberga Stenbrott 12 juli. Live!

Föreställningen är en hyllningsföreställning till Woodstock, till musiken som framfördes och till känslan och stämningen som denna festival framkallade, och som fortfarande lever kvar, även om vi måste påminnas om den lite då och då.
Det är åtta svenska artister, som alla har sin egen relation till Woodstock och allt det som Woodstock har betytt. Det kommer att bli låtar från Woodstock, där var och en av artisterna framför sina favoritlåtar, men på sitt eget sätt. En del av dem tillsammans.

Låtar som numer är klassiska och som har inspirerat en hel värld. Det kommer att bli en del anekdoter och kuriosa från festivalen, men vi gör inte anspråk på att berätta The Story OF Woodstock. Däremot vill vi påminna om känslan, energin, stämningen och den odödliga musik som skapades i det absoluta slutet av 60-talet.

Kom och upplev det tillsamman med oss! LIVE i de makalösa miljöerna i Dalhalla, Hasslö och Gillberga Stenbrott!

I höst blir det turné med

Berglund, Harryson & Wells


- "Originalet på turné"

Succétrion Anders Berglund, Peter Harryson och Robert Wells är tillbaka!

Nu gör de comeback med ”Originalet på turné”. Starttrion i tv-programmet ” Så ska det låta” återförenas igen. Kapellmästare Johan Landqvist och originalbandet är givetvis med.

Vänta dig en fullmatad konsertupplevelse med orkester, Nina Söderqvist och Janne Åström samt lokala sångare. En varm hyllning till gamla tiders liveunderhållning.

Här väntas både tävlingsmoment och musikaliska oaser med alla medverkande men också publiken blir en stor del av hela konserten.

Välkommen.

Medborgarna väntar på att Coronan ska försvinna! Förhoppningsvis blir det fler kvällar på Slaktkyrkan till hösten!


Kolla in filmen Klaus på NETFLIX. 


Jag gör svenska rösten till Klaus.

En självisk brevbärare och en folkskygg leksakstillverkare inleder en osannolik vänskap. Snart sprider de glädje till en kall stad i desperat behov av ett ljus i mörkret. Björn Gustafsson, Rakel Wärmländer och Jan Åström gör de svenska rösterna


Björn Gustavsson var klockren som den bortskämde Jesper, och Jan Åström passade perfekt in i tomterollen när han gör rösten till Klaus.

Onyanserat.se


"Klaus” går direkt in på listan över julfilmsfavoriter.

Aftonbladet

Nästa år väntar rollen som Markurell.


Nu är det på gång! En nyskriven musikalföreställning om Markurells i Wadköping. Med svenska kammarorkestern och Jan Åström som herr Markurell.
Musik av P-O Nilsson och manus av Peter Flack och Monica Forsberg.
Premiär den 6/1-21 på konserthuset i Örebro.